Laptop Acer Aspire 5 A515-51G-51D3 – Review

Specificatii tehnice:

  • Procesor quad-core Intel Core i5-8250U tactat la 3.4 GHz din ultima serie Intel Cofee Lake.
  • Placa video dedicata Nvidia GeForce MX150 cu 2 GB de memorie GDDR5.
  • 4 GB de memorie ram DDR4 cu frecventa de 2133 MHz, se mai poate adauga o placuta de ram.
  • Hard disk clasic SATA3 cu capacitate de stocare de 1 TB.
  • Ecran LED de 15.6 inch cu panou IPS, rezolutie Full HD (1920×1080 pixeli) si suprafata antireflexiva. Acesta este foarte luminos si culorile sunt reproduse corect si par foarte naturale.
  • Sistemul de operare preinstalat este Linux, se poate instala fara probleme Windows 8.1 sau Windows 10. Este posibil de asemenea sa folositi Windows 7 dar o sa dureze un pic cautarea driverelor potrivite.

 

Intră AICI pentru mai multe păreri si cel mai mic preț!

Review Acer Aspire 5 A515-51G-51D3

Laptop-ul este un model mai performant destinat utilizarii de tip multimedia / gaming ocazional fiind probabil cel mai ieftin laptop (de Black Friday) ce va permite sa rulati in conditii optime jocuri pc de ultima generatie. Raportul performanta / calitate / pret este de departe foarte bun si sunt putine modele ce pot concura la acest capitol.

Este echipat cu componente de ultima generatie ce fac cu adevarat diferenta, amintesc procesorul quad-core Intel Cofee Lake ce este de asemenea ULV (consum mic de energie electrica), memoria ram de tip DDR4 sau mediul de stocare cu capacitate mare.

Pe partea de autonomie este de asemenea ok, nu ar trebui sa scada sub 4 ore de navigare pe internet sau vizionare filme. In jocuri e normal sa obtineti autonomie mai proasta deoarece acestea consuma foarte multe resurse hardware. Daca urmariti sa obtineti o durata de viata cat mai mare a acumulatorului evitati sa-l descarcati sub nivelul de 30%.

Recomandat pentru:

Dupa cum spuneam si la inceputul recenziei acest model este in principal un laptop multimedia dar poate fi considerat si un portabil pentru gaming din categoria buget. Poate fi folosit cu succes in sarcini uzuale (navigare pe internet, office, editare foto, vizionare de filme Full HD, programare) dar si in operatiuni mai intensive precum: vizionare de filme 4K, autoCAD, modelare 3D, rulare de masini virtuale, multitasking, editare video etc.

Gaming (jocuri PC) pe acest model:

Placa video dedicata cu care este echipat acest laptop este un model cu performante peste medie (echivalentul mobil la Nvidia 1050 de pe PC-uri desktop) ce poate rula in conditii decente jocuri pc noi cu detalii video bune, cel putin detalii video medii la jocurile mai pretentioase si doar izolat e nevoie sa scadeti detaliile video pe low.

Afișează cel mai bun PREȚ cu transport gratuit oriunde în țară!

Sumar
Data
Numele produsului
Laptop Acer Aspire 5 A515-51G-51D3
Nota Redacției
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.