Laptop ASUS A541UA-GO1269 – Review

Specificatii tehnice:

  • Procesor dual-core Intel Core i3 6006U cu frecventa de 2 GHz si cache de 3 MB.
  • Placa video integrata Intel HD Graphics 520 cu compatibilitate pentru DirectX 12.
  • 4 GB memorie ram DDR4 cu frecventa de 2133 MHz si posibilitate de upgrade (slot liber).
  • Hard disk clasic pe interfata SATA3 cu spatiu de stocare de 500 GB, daca doriti performanta recomand ca pe viitor sa inlocuiti hard disk-ul cu un SSD.
  • Ecran LED cu panou TN, diagonala de 15.6 inch, rezolutie HD Ready (1366×768 de pixeli) si finisaj glossy.
  • Sistem de operare preinstalat Endless OS, se poate sterge si instala Windows 10.

Review ASUS A541UA-GO1269

Este un laptop clasic din categoria office / multimedia ce beneficiaza de un pret excelent in raport cu calitatea si performanta, mentionez de asemenea ca face parte dintr-o serie (Asus X) foarte fiabila. Este bun atat ca laptop pentru serviciu, perfect pentru un elev sau student dar si ca portabil pentru acasa.

Designul este placut, se observa influentele business din formatul subtire al carcasei, liniile moderne si finisajul cu aspect de aluminiu sfefuit. Culoarea, nuante de gri inchis mat pe capac si gri deschis metalic la interior, il scoate de asemenea imediat in evidenta. Carcasa este fabricata 100% din plastic si ofera un nivel bun de rezistenta la presiune, accidente usoare sau zgarieturi fine. De asemenea nu scoate in evidenta amprentele sau praful.

Autonomia este destul de standard pentru aceasta clasa de produse consumer, acumulatorul Li Ion de 33WH asigura aproximativ 4 – 4.5 ore de utilizare clasica (navigare pe internet, office sau filme / Youtube.

Recomandat pentru:

Este un laptop clasic cu o configuratie echilibrata ce va permite sa il folositi pentru navigare pe internet, verificarea adresei de e-mail, Facebook, Youtube, vizionare de filme Full HD (1080p), aplicatii de birou (ex. Word, Excel etc.), rularea simultana a mai multor aplicatii, prelucrare foto si AutoCAD la nivel de incepator / student. Nu il cumparati daca intentionati sa rulati ultimele aparitii in materie de jocuri, sa faceti editare video profesionista sau randari 3D, pentru asa ceva e nevoie de un laptop mult mai performant si automat mult mai scump.

Gaming (jocuri PC) pe acest model:

Dupa cum spuneam in randurile anterioare laptop-ul nu este capabil sa ruleze jocuri de ultima generatie ce au cerinte grafice mari dar ocazional puteti rula fluent un joc mai vechi si eventual cu setarile video la un nivel mai scazut.

Sumar
Data
Numele produsului
Laptop ASUS A541UA-GO1269
Nota Redacției
41star1star1star1stargray

Lasă un răspuns

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.