Categorii
Televizoare

GABA GLV-2200 televizor LED Full HD de 55 cm – Review

GABA GLV-2200 este un televizor LED non Smart cu adevarat ieftin, fiind destinat celor fara prea mari pretentii la capitolul calitate sau dotari ce sunt interesat de un pret cat mai bun. Punctele forte ale acestui TV sunt rezolutia Full HD, sunetul stereo si faptul ca are o utilizare duala, poate fi folosit atat ca televizor clasic cat si ca monitor pentru un calculator sau laptop.

AICI pentru mai multe păreri, poze si prețul zilei!

Are un design clasic, carcasa de culoare negru lucios a acestuia este destul de estetica iar ramele ecranului nu sunt exagerat de largi dar nici subtiri. Cele doua picioare suport sunt rezistente, pot sustine fara probleme de stabilitate televizorul si nici nu sunt foarte largi, ocupand practic spatiu putin.

Ecranul, asa cum am mentionat, are la baza un panou tip LED cu diagonala de 55 cm (22 inch) ce se remarca in primul rand datorita rezolutiei Full HD (1920 x 1080 pixeli) destul de rara pe astfel de televizoare, mai ales daca vorbim si de un tv cu pret mic. Culorile nu or sa va dea pe spate, nu sunt foarte vii dar nici suprasaturate ci reproduse cat de cat corect astfel incat sa nu deranjeze. Luminozitatea este in schimb excelenta.

Folosit ca si televizor este cel putin decent, mai ales ca include un tuner digital compatibil cu standardele DVB-C / DVB-T2 capabil sa capteze si sa va permita urmarirea posturilor in format digital. Tunerul este completat de un slot de card CI+ ce va pemite sa urmariti (dupa ce solicitati si instalati un card CI+ de la furnizorul de cablu) si posturile digitale cu plata (HBO, Digi Film, Cinemax etc.). Astfel nu mai e necesar un decodor digital si inca o telecomanda ce ingreuneaza folosirea produsului.

Cu toate ca e un TV non-smart are si cateva caracteristici mai destepte cum ar fi:

  • Media player-ul integrat ce poate reda filme / seriale (cu subtitrare sau nu), muzica si poze de pe un stick de memorie USB sau un hard disk extern ce pot fi conectate pe portul USB.
  • Include EPG adica un ghid electronic cu programul TV pentru fiecare post (digital) in parte.
  • Poate inregistra emisiuni TV pentru vizionare ulterioara (cu avantajul derularii peste reclame) pe un stick USB sau hard disk. Inregistrarea se poate face la apasare de buton (cu rol de pauza daca ai ceva de facut si totusi vrei sa termini de vizionat) sau programata.

Sunetul scos de cele doua difuzoare stereo de 12W nu este cel mai de calitate pe care l-am auzit pe un TV, nici basul nu isi face simtita prezenta prea notabil dar per total (luand in considerare si pretul) este decent si are volum destul de ridicat.

Conectivitatea este asigurata de: portul USB mentionat anterior, o intrare video digitala HDMI, o intrare video analog tip VGA, intrare Scart si un jack clasic pentru conectarea castilor.

In concluzie, acest televizor LED GABA GLV-2200 Full HD de 55 cm consider ca este o alegere ideala pentru o camera mica (unde e posibil sa fie folosit si ca monitor) sau, din punctul meu de vedere, locul cel mai potrivit este ca TV de bucatarie deoarece ocupa putin spatiu si poate fi montat pe perete folosind un suport cu standard VESA 100 x 100. Practic este un TV de buget raport dotari / pret excelent.

Urmați acest link pentru părerile cumpărătorilor, poze și prețul zilei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *