Televizor LED Horizon 32HL5320H HD de 80 cm – Review

Horizon 32HL5320H este un televizor perfect pentru cei ce isi doresc un model LED ieftin cu diagonala de 80 de cm si cu functii de baza. Din punctul meu de vedere, brandul Horizon este cam cea mai ok alegere in zona aceasta de produse ieftine deoarece produce televizoare fiabile (vezi garantia standard de 3 ani iar in anumite perioade cu diverse promotii ajunge la 5 ani) si cu un raport calitate / pret destul de greu de batut de concurenta.

Despre aspect nu se pot spune prea multe, as putea mentiona doar ca avem un design neutru ce nu iese in evidenta in niciun fel dar se potriveste in orice locatie prin formatul si culoarea standard. Picioarele suport nu sunt voluminoase, acestea nu sunt sub forma unui cadru ci doua piese separate ce asigura suport bun si nu ocupa mult spatiu (reprezinta un avantaj deoarece suprafata pe care trebuie sa o curatati este mai mica).

Televizorul poate fi montat de asemenea pe perete folosind un suport VESA compatibil (100 x 100 mm). Suportul poate fi de genul fix sau sub forma unui brat mobil, desi acesta din urma poate fi destul de costisitor.

Ecranul este surprinzator de bun pentru un televizor ieftin cu rezolutie HD, culorile afisate de acesta sunt vii si reproduse corect iar rezolutia este foarte ok pentru diagonala de 80 de cm, puteti viziona filme HD sau posturi TV in format HD in conditii optime. Este de asemenea foarte luminos si are unghiuri de vizibilitate foarte largi.

Desi nu este un televizor de tip SMART asta nu inseamna ca nu vine la pachet si cu niste functii mai avansate, cum ar fi player-ul multimedia cu ajutorul caruia puteti viziona filme, poze sau asculta muzica stocata pe un stick de memorie USB sau hard disk extern. Televizorul poate reda continut video (filme, seriale etc.) in cele mai utilizate formate (MKV, H.265 / HEVC, AVI, VOB, DAT MP4, 3GP, ASF, WMV) si poate de asemenea afisa subtitrari in romana cu diacritice.

Tunner-ul digital integrat permite urmarirea posturilor transmise in format digital fara sa fie nevoie de un decodor, totusi trebuie sa stiti ca unele posturi din pachete contra-cost pot fi vazute doar folosind un decodor sau un card CI+. Recomand varianta cu card CI+ (televizorul are soclu pentru acest card) deoarece puteti controla totul din telecomanda tv-ului si nici nu mai tineti inca un dispozitiv in priza.

Daca pe viitor doriti sa faceti televizorul “mai SMART” adica sa il puteti folosi si pentru Youtube, Netflix, HBO GO sau oglindirea telefonului atunci va pot spune ca aveti aceasta posibilitate dar nu direct, e nevoie sa faceti o achizitie nu foarte scumpa – un Chromecast.

Conectivitatea este destul de buna, aveti acces la o multime de conectori video, audio si un USB. Intrarile de tip VGA si HDMI va permit inclusiv folosirea acestui televizor pe post de monitor la PC sau conectarea unei console de gaming (playstation, xbox etc.)

Din punctul meu de vedere acest model de televizor Horizon 32HL5320H cu ecran plat de tip LED este achizitia perfecta daca va intereseaza doar functiile de baza si fiabilitate la un pret cat mai bun.

Sumar
Data
Numele produsului
Televizor Horizon 32HL5320
Nota Redacției
41star1star1star1stargray

Lasă un răspuns

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.