SAMSUNG UE32M5602A televizor LED Smart Full HD de 80cm – Review

Acest televizor LED de tip smart cu diagonala de 80 cm face parte din linia de tv-uri Samsung lansata in 2018 si se remarca ca un produs cu pret accesibil si cu dimensiuni potrivite pentru dormitor sau o camera de zi mai mica (cum intalnim in apartamentele cu suprafata redusa).

Despre ecranul cu care este echipat Samsung UE32M5602A doar de bine, mai ales comparat cu alte TV-uri cu pret similar. Pentru acest buget aproape ca as putea spune ca imaginea este excelenta, mai ales daca folositi modurile video presetate (film, sport, natural etc.) in functie de ce urmariti la televizor. La capitolul imagine joaca un rol important si procesorul de imagine performant prin tehnlogii ca PurColor, micro Dimming sau Ultra Clean View ce imbunatatesc considerabil imaginea afisata.

Aspectul smart tv-ului este de asemea placut datorita finisajelor elegante si formatului slim (este destul de subtire, chiar si in partea de jos unde este placa de baza, sursa de alimentare si celelalte componente). Poate fi folosit montat pe perete folosind un suport VESA dar si pe o comoda tv folosind suportul tip stand in forma de X ce este livrat cu televizorul. Suportul este foarte solid si la fel de bine finisat incat sa nu faca nota discordanta.

Functiile smart transforma modul in care utilizati televizorul, astfel pe langa vizionarea posturilor tv puteti instala diverse aplicatii cum ar fi cele media (Youtube, Netflix, HBO GO, Antena Play, Amazon Play Video, Voyo, Vimeo, Spotify etc.), retele sociale (Facebook, Instagram), comunicare (Whatsapp, Facebook messenger) sau navigatorul de internet. Totusi sunt disponibile si alte aplicatii din diverse categorii si chiar jocuri ce pot fi controlate din telecomanda.

Alte chestii bune de stiut:

  • Telecomanda este una la fel de “desteapta”, mai exact suporta comenzi vocale si poate controla si alte dispozitive, nu doar televizorul (ex. Sistem audio, player video Bluray, media player cu android etc.)
  • Pe cele doua porturi USB puteti conecta tastatura / mouse (sau mai bine produs 2 in 1 ce pe langa tastatura mai include si un touchpad ca la laptop-uri), un stick sau hard disk extern.
  • Are functie de inregistrare pe un mediu de stocare extern (hard disk extern, stick usb), astfel daca nu puteti fi la televizor cand ruleaza filmul sau emisiunea favorita nu e nicio problema, puteti programa inregistrare si urmariti cand aveti chef (intr-un mod mai placut as putea spune pentru ca puteti derula publicitatea).
  • Televizorul este capabil sa redea filme, muzica sau poze de pe un hard disk sau stick usb.
  • Vine cu tuner digital incorporat DVB-C si DVB-T2 compatibil cu televiziunile din Romania. Puteti urmari posturile TV digitale (ex. cele in format HD) fara sa fie nevoie de un decodor sau card CI+, acestea din urma sunt necesare doar pentru a urmari posturile cu plata cum ar fi HBO, Cinemax, Digi Film etc. Recomand totusi sa folositi varianta cu card CI+ pentru ca nu mai stati cu inca un dispozitiv in priza si cu o alta telecomanda.
  • La internet se conecteaza atat prin WiFi cat si direct prin cablu. De asemenea poate accesa si servere DLNA din retea.
  • Sunetul este stereo si pot spune ca este placut, chiar isi face putin simtita prezenta si basul (dar nu exagerat). Pentru mai mult puteti achizitiona un sistem audio (ex. un soundbar, preferabil tot Samsung, dar nu obligatoriu).

In concluzie Samsung UE32M5602A este un televizor SMART cinstit, cu functionalitate extinsa, cu un raport poerformanta / calitate / pret foarte bun si de dimensiuni potrivite pentru un dormitor.

Sumar
Data
Numele produsului
Televizor LED SMART SAMSUNG UE32M5602A
Nota Redacției
51star1star1star1star1star

Lasă un răspuns

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.