Termene și condiții

Ultima actualizare: mai 2018

PretSuper, la adresa pretsuper.ro, este un site cu format de blog, și care abordează diverse subiecte in general din categoria tehnologie dar ocazional pot apărea articole și din alte categorii.

Site-ul pretsuper.ro poate fi accesat gratuit de orice persoană. Oricine este binevenit să citească și să comenteze articolele publicate. Singura condiție este respectarea câtorva reguli de bun simț: fără injurii, fără rasism, fără atacuri la persoană și fără trolling.

Îmi rezerv dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu care nu respectă astfel de reguli, după propria voință, pentru a păstra dialogul la un nivel decent.

Toate articolele și fotografiile de pe site, în afara cazului în care precizez altfel, sunt creația mea și toate drepturile de autor îmi aparțin. Este interzisă copierea lor integrală, iar dacă utilizați în alte site-uri fotografii sau paragrafe din articolele mele, includeți un link către articolul meu.

Cam asta este tot. Citiți și Politica de confidențialitate (pentru a afla ce se întâmplă cu datele colectate) și Politica privind fișierele tip cookie (pentru a afla ce fișiere tip cookie folosește site-ul).