VORTEX V19CK600 televizor LED HD de 48cm – Review

In cele ce urmeaza o sa va prezint poate cel mai ieftin televizor de pe piata, este vorba despre un model cu ecran plat de tip LED, de dimensiuni mai reduse si functii de baza fara caractertistici SMART sau acces la internet. Acest model VORTEX V19CK600 este, spun eu, perfect pentru a fi folosit la bucatarie sau o camera mica, de asemenea poate fi utilizat pe birou ca un produs 2 in 1, adica atat ca monitor de calculator cat si ca televizor.

TV-ul nu are vreun design iesit din comun ci un format clasic cu o carcasa fabricata dintr-un plastic de culoare neagra ce, din punctul meu de vedere, se integreaza perfect in orice loc. Aceasta poate fi montat atat pe perete sau un suport compatibil cu standardul VESA 100 x 100 mm cat si pe standul (sau mai bine zis picioarele) deja inclus in pachet.

Deoarece este un produs foarte ieftin nu trebuie sa ai prea multe asteptari pe partea de dotari, nu poate fi folosit pentru accesarea internetului si nici nu vine cu diverse aplicatii sau functie SMART dar totusi conectand un stick de memorie USB pe portul USB disponibil poate fi folosit ca player multimedia pentru a asculta muzica, pentru a afisa poze sau pentru a vedea un film, este compatibil cu formatele de fisiere cele mai populare.

Ecranul nu impresioneaza dar nici nu deranjeaza, culorile sunt reproduse destul de acceptabil iar rezolutia HD (1366×768 de pixeli) este foarte potrivita pentru diagonala de 48 cm (sau 19 inch).

Include un tuner digital pentru a putea viziona posturile transmise in format digital (ex. posturile HD) dar nu vine cu slot pentru un card CI+, daca vrei sa urmaresti HBO, Cinemax, Digi Film sau mai stiu eu ce post codat o sa fie nevoie sa ceri de la furnizorul de cablu un decodor, preferabil HD.

Televizorul este de asemenea foarte eficient in ceea ce priveste consumul de energie electrica, cand este in mod stand by (adica oprit din telecomanda) are un consum maxim de 0.5W iar cand este in functiune consuma maxim 29W. Consuma mai putin decat un bec clasic incandescent.

In ceea ce priveste conectivitatea pot spune ca sta destul de bine, semnalul video/audio poate fi transmis atat analog folosind SCART sau intrarea video VGA cat si digital pe portul HDMI. De asemenea mai include un port USB, iesire audio pentru casti, intrare audio, un port mini AV si miniport Component.

Asadar, VORTEX V19CK600 este un televizor mic, ieftin, simplu dar destul de versatil (poate fi folosit ca televizor, media player, ca monitor pentru PC sau conectat la o consola de jocuri gen Playstation, Xbox etc.). Pot spune ca nu aveam asteptari prea mari si ma asteptam la un produs de o calitate foarte proasta dar acest TV nu a fost o dezamagire ci chiar un pic peste asteptari.

Sumar
Data
Numele produsului
Televizor VORTEX V19CK600
Nota Redacției
41star1star1star1stargray

Lasă un răspuns

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.